Українська школа в Афінах оголосила набір на новий навчальний рік

Українська школа в Афінах оголосила набір на новий навчальний рік

Укрінформ
Українська суботня школа «Трембіта», що діє при однойменному Товаристві підтримки і розвитку культурної спадщини, запросила учнів на 2023/24 навчальний рік.

Як передає Укрінформ, про це школа повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

У школі діти матимуть змогу навчатися за програмами Міністерства освіти України (адаптованими до потреб суботньої школи), розпочинаючи від дошкільного віку і до останнього 11 класу.

Зауважується, що всі педагоги мають вищу освіту, категорії та досвід роботи в Україні та за кордоном.

Окрім навчально-виховного процесу, у школі звертають увагу на всебічний розвиток дітей. Проводяться майстер-класи, зустрічі з психологом, походи, музеї, екскурсії, свята, концерти та фестивалі – все, що допомагає учням в адаптації до нових реалій. Діти частково забезпечуються підручниками, зошитами та різними канцтоварами, потрібними на уроках мистецтва й інших заняттях.

При школі діють гуртки театрального мистецтва, вокзальний ансамбль, хореографічний ансамбль «Едельвейс» (молодша і молодіжна групи), мистецька студія «Art-Trembita».

Початок навчання – після 15 вересня.

Нагадаємо, Українська суботня школа у столиці Австрії повідомила про відкриття реєстрації на навчання у 2023/24 навчальному році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-