Представники Української дії в Ірландії відвідали Національну галерею в Дубліні

Представники Української дії в Ірландії відвідали Національну галерею в Дубліні

Фото
Укрінформ
Представники Громадської організації «Українська дія в Ірландії» (Ukrainian Action in Ireland) відвідали Національну галерею Ірландії, яка розташована в самому серці георгіанського Дубліна.

Як передає Укрінформ, про це Ukrainian Action in Ireland повідомила на своїй фейсбук-сторінці

«Екскурсію нам провели чудові гіди. Загалом, галерея відкрита для відвідування щодня, і кожен може там прогулятися та споглядати художні твори. Але можна сотню разів дивитися на твори мистецтва, однак, деталі, про які нам розповіли, змусили поглянути на твори з нової перспективи. У кожній картині, про яку нам розповідали, просто неймовірна кількість деталей: про біографію художника, техніку живопису та історію того часу, коли ця картина була створена», – йдеться в дописі.

У галереї представлені твори митців з усього світу. Роботам ірландських художників різних історичних періодів, зокрема найпопулярнішому з них – Джеку Б. Єйтсу, присвячені декілька кімнат.

Представники «Української дії в Ірландії», яка допомагає потребуючим українцям і сприяють ірландсько-українській дружбі, завітали до галереї в рамках проєкту «Вихідний у музеї».

Нагадаємо, у Національному театрі Ірландії (Abbey Theatre) актори Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки зіграли виставу «Переклади». 

Фото: Ukrainian Action in Ireland / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-