Українські діти долучилися до святкування Івана Купала у Тбілісі

Українські діти долучилися до святкування Івана Купала у Тбілісі

Фото
Укрінформ
Цьогоріч на озері Лісі в м.Тбілісі відбулося свято Івана Купала, у якому в рамках акції «Даруємо любов» взяли участь українські діти разом з дітьми-сиротами з дитячого будинку в Грузії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Грузії.

Святковий захід відбувся за сприяння Посольства, @Lisi Charlie Café, NGO «IACD "Revival» та разом з Iryna Ponko, Alia Znae та Наталя Верьовка.

«В рамках акції «Даруємо любов» українські діти разом з дітьми-сиротами з дитячого будинку в Грузії, отримали можливість поринути у світ традицій та зв’язку з родом й пращурами у веселій атмосфері Купальського свята – прикрашали та випікали пишну та смачну українську паляницю разом із майстринею О.Остапчук / @Alena Ostapchuk Ridne, співали та танцювали, плели вінки з польових квітів й пускали їх на воду озера Лісі перед заходом сонця», – йдеться в дописі.

Також діти мали можливість подивитися український мультфільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», благодійний показ якого відбувся за сприяння компанії film.ua.

Посольство подякувало всім, хто долучився до організації свята.

Нагадаємо, у готельному комплексі Akhasheni wine and Spa Resort в Кахетії за сприяння Посольства Грузії в Україні та всебічної підтримки Державної молодіжної агенції Грузії відбулося відкриття тижневого літнього табору для 46 українських дітей з Львівської області.

Фото: Вікторія Черниш, Аля Гольдмейхер, Тетяна Колотилова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-