Європейський конгрес українців і Український центр безпеки відкривають представництво в Києві

Європейський конгрес українців і Український центр безпеки відкривають представництво в Києві

Укрінформ
Європейський конгрес українців (ЄКУ) та Український центр безпеки і співпраці (УЦБС) відкривають спільне представництво в Києві, а також запускають співпрацю щодо протидії російським впливам у світі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Український центр безпеки та співпраці.

«Українська світова спільнота – надійне плече нашої держави під час війни  Команда УЦБС з 2014 року співпрацює з українцями світу та найбільшими організаціями, які їх представляють у країнах Заходу. З початку повномасштабного вторгнення ми почали роботу також з новосформованими українськими громадами. Сьогодні ми з радістю оголошуємо про поглиблення нашої співпраці з найбільшою організацією українців Європи, яка обʼєднує понад 20 організацій у 20 країнах – European Congress of Ukrainians / Європейський конгрес українців», – ідеться в дописі.

Нагадаємо, у Берліні 27-28 травня відбувся XIV З’їзд Європейського конгресу українців (ЄКУ), в якому взяли участь 50 представників українських громад Європи та гості організації. Під час заходу було обрано нове керівництво організації та прийнято нові організації у його склад. 

Свої вітання новообраній Управі Європейського конгресу українців висловив Світовий конгрес українців на чолі з його президентом Павлом Ґродом. 

Фото: European Congress of Ukrainians

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-