У Белграді українці організували свято до Дня захисту дітей

У Белграді українці організували свято до Дня захисту дітей

Фото
Укрінформ
Українська благодійна організація «Асоціація Чини Добро» (Udruzenje Cini Dobro) провела на території Посольства України у столиці Сербії святковий захід до Дня захисту дітей.

Як передає Укрінформ, про це «Асоціація Чини Добро» повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Зауважується, що програма була цікавою та насиченою. Присутніх привітав Посол України Володимир Толкач. Було проведено цікаву вікторину та квест.  Учасники заходу вчилися техніки петриківського розпису, розмальовували пряники. Відбулася розважальна програма для дітей і спортивні ігри. Також на присутніх чекав фуршет української кухні. Насамкінець діти отримали подарунки.

«Нам було дуже приємно бачити дитячі малюнки, адже через них ми можемо отримати цінну інформацію про внутрішній світ дитини, про його почуття і переживання. Багато діток прийшли у вишиванках та у наших рідних кольорах», – ідеться в повідомленні.

«Асоціація Чини Добро» подякувала Посольству України за надану можливість провести свято на території диппредставництва.

Також подяка висловлена за підтримку в організації свята UNHCR Serbia EU u SrbijiBritish Embassy Belgrade.

Нагадаємо, посол України у Сербії Володимир Толкач під час візиту до міста Сремська Митровиця провів зустріч з представниками Товариства плекання української культури «Коломийка».

Фото: Udruzenje Cini Dobro / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-