Проєкт «Українська книжкова поличка» презентували в Індії

Проєкт «Українська книжкова поличка» презентували в Індії

Фото
Укрінформ
Посольство України презентувало у рамках першого Фестивалю української культури «Future Perfect. Culture.Ukraine.Europe» в Індії проєкт «Українська книжкова поличка».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Республіці Індія.

За повідомленням, найближчим часом понад 250 книг для дорослих та дітей, виданих в Україні українською та англійською мовами, будуть передані в одну з провідних індійських бібліотек національного значення.

Тимчасовий повірений у справах України в Республіці Індія Іван Коновалов під час промови зазначив, що «за довгі роки свого існування Україна подарувала світові неймовірних авторів, творців, видатних особистостей, людей, які своєю творчістю вплинули на формування українського ідеалу та збагатили національну ідентичність. Отже, тепер, і індійська аудиторія зможе дізнатися більше про українців і українське завдяки проєкту «Українська книжкова поличка».

Ініціатива «Українська книжкова поличка» реалізується під патронатом Першої Леді України Олена Зеленська спільно з Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine, Міністерством культури та інформаційної політики України, Український інститут книги та вже охопив 38 країн світу.

У диппредставництві додали, що Фестиваль української культури «Future Perfect Culture.Ukraine.Europe» став можливим завдяки співпраці кластера EUNIC India, Посольства України в Республіці Індія, Українського інституту, за підтримки Представництва Європейського Союзу в Індії.

Нагадаємо, перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова повідомила, що під час її візиту до Індії було вирішено встановити монумент Григорію Сковороді з нагоди 300 річного ювілею з дня його народження. 

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of India / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-