В американському місті Рочестер запрацював офіс Почесного консула України

В американському місті Рочестер запрацював офіс Почесного консула України

Фото
Укрінформ
У місті Рочестер (штат Нью-Йорк, США) відбулося урочисте відкриття офісу Почесного консула України Олега Лебедька.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство у Нью-Йорку, яке приєдналося до привітань з цього приводу. 

«Щиро зичимо панові Олегу Лебедьку на цій відповідальній посаді усіляких гараздів у подальшому розвиткові двосторонньої співпраці та дружніх відносин з США, захисті інтересів України, її юридичних осіб та громадян, насамперед – на півночі штату Нью-Йорк», – ідеться у привітанні.

Також генконсульство долучилося до низки інших заходів, організованих Почесним консулом О. Лебедьком спільно з українською громадою округу Монро та підтриманих Українською федеральною кредитною спілкою (УФКС) у прив’язці до відкриття офісу.

Ідеться про переговори з очільником виконавчої влади округу Монро (штат Нью-Йорк) Адамом Белло, зустріч з волонтерами громадської організації «RocMaidan» (засновник і координатор – Володимир Павлюк), відвідання Українського культурного центру Рочестера, відкриття Громадської бібліотеки ім. Мірка Пилишенка при УФКС та Zoom-конференція з Бібліотекою української діаспори імені Джона Маккейна (м. Дніпро), обговорення з власниками та менеджментом компанії Dr. Konstantin Frank (вихідці з України, засновники виноробства на озерах Finger Lakes на півночі штату Нью-Йорк) перспектив співпраці з Україною.

Нагадаємо, угоду про створення Почесного консульства України у місті Рочестер підписали в Посольстві України в США у грудні 2021 року. 

Фото: Consulate General of Ukraine in New York / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-