В Індії відбудеться перший фестиваль української культури

В Індії відбудеться перший фестиваль української культури

Укрінформ
В Індії з 5 по 8 травня відбудеться перший фестиваль української культури Future Perfect, навколо якого об'єдналися всі європейські культурні інститути.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Український інститут, який став партнером фестивалю разом з EUNIC India за підтримки Представництва Європейського Союзу в Індії і Посольства України в Індії.

«Фестиваль Future Perfect пропонує погляд на світ через українську музику, літературу, кіно, фотографію та мистецтво. Жителі та гості Нью-Делі почують творчі голоси з України та дізнаються про їхній внесок у формування культурного ландшафту Європи та світу», – йдеться в дописі.

Фестиваль відкриють відомі українські митці: письменниця Гаська Керосіна Шиян, художниці Марія Куліковська і Людмила Христесева, режисерка Маша Кондакова, мисткиня і діджейка Ріна Прідувалова, професійна гімнастка Анастасія Будяшкіна, а також заступниця голови Спілки греків України в Греції Нина Паскал.

У програмі фестивалю – кінопокази, панельні дискусії, літературні читання та театральні перфоманси.

Нагадаємо, перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова повідомила, що під час її візиту до Індії було вирішено встановити монумент Григорію Сковороді з нагоди 300 річного ювілею з дня його народження. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-