Вибухи у Мелітополі пролунали в депо, де росіяни ремонтують військову техніку — мер

Вибухи у Мелітополі пролунали в депо, де росіяни ремонтують військову техніку — мер

Єдині новини
Укрінформ
Щонайменше шість вибухів пролунали зранку у Мелітополі на території локомотивного депо, де ворог облаштував свою ремонтну базу для військової техніки.

Про це під час ефіру національного телемарафону "Єдині новини" повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Близько 9:30 пролунало щонайменше шість вибухів на території тимчасово окупованого Мелітополя. Всі вони пролунали на території мелітопольського депо, де ворог розмістив свою ремонтну базу військової техніки, а також сховище пального та боєприпасів. Це вже друга черга вибухів, які сталися цього тижня, вибухи почалися ще з понеділка", - сказав мер.

Читайте також: В окупованому Мелітополі лунають вибухи у локомотивному депо

За його словами, в депо внаслідок вибухів протягом тижня в одному з цехів повністю зруйновано покрівлю, яка зіпсувала техніку, що знаходилась на ремонті. Мова йде про десятки одиниць ворожої техніки, а також про десятки ліквідованих російських солдатів. Щодо ранкових вибухів, то мер зазначив, що чекає на інформацію про втрати ворогів.

Раніше повідомлялося, що українські спецслужби ідентифікували працівників Мелітопольського локомотивного депо, які сприяли перевезенню з окупованого Криму озброєння.

Фото: Олександр Гіманов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-