На Одещині перекрили канал втечі ухилянтів до Молдови

На Одещині перекрили канал втечі ухилянтів до Молдови

Фото
Укрінформ
Прикордонники Подільського загону спільно з представниками Управління міграційної поліції ГУНП в Одеській області викрили схему переправлення за кордон громадян призовного віку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДПСУ.

"Під час перевірки оперативної інформації, на околиці с. Розівка охоронці кордону виявили двох українців, які планували незаконно перетнути державний рубіж. Один з них виявився уродженцем м. Херсон та планував перетнути державний кордон з метою ухилення від військової служби. А інший організовував та допомагав йому у цьому", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у смт Окни прикордонники зупинили автомобіль марки Opel під керуванням місцевого жителя, який привіз порушників у прикордоння.

Зазначається, що чоловіки зв’язувались між собою через інтернет. Ціна переправлення за кордон становила близько 2000 доларів США.

Організатора затримали в порядку статті 208 КПК, йому повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Судом обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб.

Читайте також: СБУ ліквідувала 14 нових схем виїзду ухилянтів за кордон

Як повідомляв Укрінформ, у Чернівецькій області викрили місцевого жителя, який переправляв військовозобов’язаних через кордон, використовуючи для прикриття форму з розпізнавальними знаками Державної прикордонної служби.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-