Спілка української молоді від початку року передала дітям захисників України понад 2 тис. подарунків

Спілка української молоді від початку року передала дітям захисників України понад 2 тис. подарунків

Укрінформ
У 2023 році члени Спілки української молоді (СУМ) передали дітям українських захисників у рамках акція «Теплом зігріємо серця» 2190 подарунків на загальну суму 74 376 американських доларів.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Ukrainian Youth Association - CYM Global.

 За повідомленням, у наплічниках, зібраних вихованцями Спілки української молоді з різних куточків світу, – іграшки, одяг, взуття, канцелярське приладдя, солодощі для їхніх ровесників з України.

Зауважується, що все це члени СУМ, які мешкають в діаспорі та в Україні, придбали за кошти, виручені під час проведення благодійних заходів та збірок.

У СУМ додали, що загалом за 9 років проведення акції «Теплом зігріємо серця», яка має на меті не лише підтримати родини військових, а й продемонструвати єдність українців у всьому світі, Світова Спілка української молоді передала понад 18 000 подарунків на загальну суму, орієнтовно, 534 тис. доларів США.

Нагадаємо, пакунки з речами для дітей і солодощами від Спілки української молоді США отримали 277 юних мешканців міста Калуш, батьки яких захищають Україну від російського агресора.

Фото: Ukrainian Youth Association - CYM Global / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-