Українська школа в ОАЕ «Софія» відкрила новий центр для дошкільнят

Українська школа в ОАЕ «Софія» відкрила новий центр для дошкільнят

Фото, відео
Укрінформ
Українська школа в ОАЕ «Софія», що в Дубаї, відкрила ще один підрозділ для дошкільнят під назвою «Дерево до неба» в дитячому просторі Kids Hub у районі Dubai Marina.

Як передає Укрінформ, про це повідомило видання «Емірати Сьогодні»

До груп раннього розвитку та підготовки до школи прийняли понад 20 дітей, які хочуть вивчати українську мову та культуру, вчитися читати й писати.

«Ми були вражені до серця, як багато батьків хочуть, щоби їхні дітки вивчали українську мову. Адже любов до України починається з рідного слова, маминої колискової, спогадів про рідні горизонти. Від кожного з нас залежатиме, яким буде майбутнє України та майбутнє наших дітей», – зазначила директорка школи Наталія Сердюк.

Пані Наталя також подякувала вчителькам, які почали викладати в новостворених групах – Інні Мелешко, Оксані Бабченко, Олені Дубинській, а також власниці дитячого простору Kids Hub, українці Надії Чумаченко, яка відгукнулася на пропозицію школи навчати малечу української мови та любʼязно надала нам приміщення.

Засновниця Kids Hub Надія Чумаченко розповіла, що свій дитячий майданчик створювала з надією на цікавий і красивий куточок для гармонійного розвитку дитини.

«Я думала не тільки про мого сина, а про всіх дітей, які будуть сюди приходити гратись, спілкуватись, вчитись і розвиватись. Мала бажання організувати для дітей якісне та всебічне дозвілля. Мені дуже подобається рослинний світ, тому я створила свої джунглі та зелену терасу, а також ручні розписи на стінах, які додають декору і неповторності. Як психолог, я розумію, які ігри можуть стимулювати розвиток дитини, тому мій персонал – молодий, енергійний і веселий! Мій майданчик – це другий дім для моєї дитини, який є комфортним, безпечним і чистим, зі спеціальними програмами для розвитку, а також з багатьма друзями, які тепер можуть приходити до нас, щоб спілкуватись, мати достатнє фізичне навантаження, гратись і розвиватись одночасно», – сказала вона.

Надія також розповіла, що до Kids Hub приходять діти різного віку – від 6 місяців до 12 років, для них є безліч різних занять та ігор, щоб зайняти всіх. Постійні клієнти приходять сюди з дня відкриття (а це було в серпні 2021 року).

«Ми раді бачити, як вони зростають та розвиваються разом з нами, – продовжила Надія. – Ми є частиною їхнього процесу зростання і з гордістю відзначаємо цей прогрес. Я безмірно задоволена що тепер у нас щонеділі в Kids Hub Entertainmnet буде проводити заняття українська школа «Софія». Тепер знання української мови, культури та традицій стануть доступними нашим діткам. Це чудова нагода для їхнього особистісного зростання та розвитку, а також для підтримки та збереження нашої національної спадщини. Я вдячна всім, хто долучився до цього проєкту та допомагає в його реалізації!».

Нагадаємо, в Українській школі в ОАЕ «Софія», що в Дубаї, у рамках відзначення Дня Соборності відтворили «живий ланцюг» єдності.

Фото: Володимир Усик

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-