Культурні заходи української громади в ОАЕ роблять Україну помітною – Зеленська

Культурні заходи української громади в ОАЕ роблять Україну помітною – Зеленська

Укрінформ
Дружина Президента України Олена Зеленська під час візиту до Об‘єднаних Арабських Еміратів заявила, що культурні заходи, які в ОАЕ проводить українська громада, роблять Україну помітною.

Як передає Укрінформ, про це вона сказала в інтерв’ю виданню «Емірати Сьогодні».

«Дуже сподіваюся на вашу згуртованість для адвокації України в ОАЕ. Всі культурні заходи, які громада тут проводить, дають видимість України, роблять її помітною. Ми маємо говорити про себе голосно й потужно. Чим більше нас видно, тим краще нас знають у світі. Робіть усе, щоб посилювати українську експансію. Сподіваємося на допомогу посольства України в ОАЕ в усіх ініціативах громади. Вашу активність справді видно, це чудово», – зауважила Зеленська.

Вона додала, що вписатися в контекст такої екзотичної країни із зовсім іншим культурним середовищем і традиціями дуже складно, а вписатися так яскраво – ще складніше. І українській громаді в ОАЕ це вдається.

Нагадаємо, Перша леді України зустрілась в Об'єднаних Арабських Еміратах із представницями Української жіночої ініціативи (УЖІ) – неформального об’єднання українських жінок.

Фото: пресслужба офісу першої леді

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-