У Дубаї українки проведуть тематичний вечір про жінок в арабському світі

У Дубаї українки проведуть тематичний вечір про жінок в арабському світі

Укрінформ
Українська жіноча ініціатива в ОАЕ та перший ресторан української кухні в Дубаї YoY запросили українських жінок відвідати тематичну зустріч «Жінка в арабському світі: релігія, культура, закон», яка відбудеться у Міжнародний жіночий день 8 березня о 12:00.

Як передає Укрінформ, про це повідомило видання «Емірати Сьогодні»

Під час зустрічі можна буде дізнатися про роль жінки в ісламі, права жінок, особливості працевлаштування в ОАЕ та багато іншої корисної інформації. Також усі охочі зможуть узяти участь у спільному обговоренні цих тем.

Доповідачки:

Іванна Костенюк – фінансистка, організаторка жіночих зібрань та онлайн занять щодо ісламу. Під час доповіді Іванни на тему «Роль жінки в Ісламі» ви зможете дізнатися, чому мусульманки покривають волосся, як жінки мають поводитися в мечеті, що говорить іслам про чотири дружини та багато іншого.

Маріана Євсюкова – правозахисниця, експертка із захисту прав жінок та дітей, одна із засновниць Української жіночої ініціативи в ОАЕ. Маріана розкаже, що таке закони шаріату, які особливі права та обов’язки має жінка, а також торкнеться законодавства ОАЕ щодо прав та свобод жінки.

Поліна Хмілевська – психолог, психотерапевт, практик системних розстановок за Бертом Хеллінгером, захистила магістерську роботу на тему «Як впливає якість працевлаштування на субʼєктивний добробут працюючих жінок у Дубаї». Поліна розповість аудиторії про особливості працевлаштування та реалії просування кар’єрними сходинами жінок в ОАЕ.

Маріанна Горба – педагог-психолог, за другою освітою філолог та історик. Маріанна поділиться інсайтами про місце жінки в еміратській культурі, адже знає про це з власного досвіду.

Участь у заході – безплатна. Кількість місць – обмежена, обов'язково потрібно зареєструватися

Нагадаємо, у січні 2023 року українки з Абу-Дабі та Дубаю взяли участь у першій зустрічі літературного клубу в Абу-Дабі, ініційованому Українською жіночою ініціативою в ОАЕ.

Фото: УЖІ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-