У Нью-Йорку молитвою вшанували річницю від повномасштабного нападу рф

У Нью-Йорку молитвою вшанували річницю від повномасштабного нападу рф

Фото
Укрінформ
У соборі Св. Патрика у Нью-Йорку (США) відбулась Екуменічна молитва на вшанування роковин від початку повномасштабної фази війни росії проти України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України у Нью-Йорку. 

Літургію провели на запрошення римо-католицького архиєпископа міста кардинала Тімоті Долана та митрополита Бориса Гудзяка (Українська католицька архиєпархія Філадельфії).

Спільно з митрополитом Борисом Гудзяком відслужили Митрополит Антоній та Архієпископ Даниїл – ієрархи Української православної Церкви США і Єпископ Стенфордський Української греко-католицької церкви Павло Хомицький.

Супроводив службу хор «Думка»під проводом диригента та керівника колективу Василя Гречинського.

«Вдячні християнським священникам та лідерам інших релігійних спільнот за єднання у молитовному зверненні до Всевишнього по допомогу у подоланні російського агресора – втіленні планетарного зла – та підтримку України, а також українським героям-захисникам – уособленню незламності й самовідданості для всього світу, які, перебуваючи наразі на лікуванні й реабілітації у Нью-Йорку, змогли взяти участь у спільній молитві», – подякували у Генконсульстві.

Нагадаємо, у Генконсульстві України в Нью-Йорку відбулася зустріч української делегації на 61-й сесії Комісії соціального розвитку ЕКОСОР ООН на чолі з міністром соцполітики України Оксаною Жолнович з керівництвом українських громадських організацій США. 

Фото: Consulate General of Ukraine in New York / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-