У Відні вшанують пам‘ять загиблих в Україні до річниці повномасштабного вторгнення рф

У Відні вшанують пам‘ять загиблих в Україні до річниці повномасштабного вторгнення рф

Укрінформ
У австрійській столиці Відні 25 лютого, до річниці повномасштабного російського вторгнення, відбудуться Служба Божа та мовчазна акція вшанування пам‘яті загиблих в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці події у Фейсбуці.

«Незабаром минає рік з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Незважаючи на слабкі надії, Україна вистояла і боролася за свою незалежність і незалежність своїх сусідів. Ціною власної крові українці відстоюють свободу слова та демократію», – йдеться в дописі.

Наголошується, що з моменту повномасштабного вторгнення російські війська скоїли тисячі воєнних злочинів, регулярно бомбардуючи та катуючи мирних жителів, залишаючи раніше живі міста зруйнованими, пограбованими та спаленими. Росіяни вбили тисячі мирних жителів, серед яких сотні дітей.

«У суботу, 25 лютого, ми вшановуємо пам’ять жертв агресора. О 18:00 відбудеться Служба Божа в соборі Святого Стефана, а з 19:30 до 21:30 – мовчазна акція на Stephansplatz», – повідомили організатори акції Unlimited Democracy – Verein zur Förderung der Demokratisierung.

Нагадаємо, Світовий конгрес українців закликав світове українство спільно підтримати кампанію СКУ до 365 днів повномасштабного вторгнення росії та об’єднатися з Україною 24 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-