Три українські організації у Греції отримали підтримку Фонду Конрада Аденауера

Три українські організації у Греції отримали підтримку Фонду Конрада Аденауера

Фото
Укрінформ
Три українські організації в Греції отримали підтримку Фонду Конрада Аденауера, спрямовану на розвиток українських суботніх шкіл.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Греції.

Ідеться про такі організації: Український культурно-освітній центр «Берегиня», Товариство підтримки та розвитку культурної спадщини «Трембіта» та Асоціація української діаспори в Греції «Українсько-Грецька Думка».

Зауважується, що однією з цілей Фонду Конрада-Аденауера є мотивування та активізація молодого покоління до демократії.

«Основними завданнями українських шкіл сьогодні, в умовах боротьби України за право жити у вільній демократичній країні, є формування цілісної всебічно розвиненої особистості із критичним мисленням; патріота з активною позицією; людини, здатної поважати гідність і права інших людей; новатора, спроможного змінювати навколишній світ, розвивати економіку за принципами сталого розвитку, навчатися впродовж життя», – наголосили у Посольстві.

Фонд Конрада Аденауера – німецька дослідницька фундація, пов'язана з Християнсько-демократичним союзом. Фонд заснований 1956 року як «Товариство для християнсько-демократичної просвітницької роботи» й перейменований на честь колишнього канцлера Конрада Аденауера 1964 року.

Нагадаємо, в Афінах, у приміщенні Французького інституту в Греції, відбулася виставка «Україна: культурна спадщина під загрозою», організовану Грецьким фондом культури.

Фото: Embassy of Ukraine to the Hellenic Republic / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-