У Лондоні відбудеться концерт на підтримку України

У Лондоні відбудеться концерт на підтримку України

Укрінформ
Посольство України у Великій Британії запросило відвідати концерт «Музика лікує» співачки Анни Старушкевич (мецо-сопрано) у супроводі піаністки Анни Дем'янчук, який відбудеться 23 січня на підтримку України й українців.

Як передає Укрінформ, про це Посольство повідомило у Фейсбуці.

 «Ви почуєте спів та фортепіанне виконання Баха, Хенделя, Томаса, Россіні та інших легендарних композиторів. У програмі будуть і видатні українські імена, такі як Нижанківський, Шамо, Колодуб», – ідеться в дописі.

За повідомленням, у перервах виконавиця Анна Старушкевич поділиться історіями з України.

Усі зібрані кошти підуть до британсько-української благодійної організації «Допомога», яка постачає українцям вкрай необхідне медичне обладнання, а отже, допомагає рятувати життя.

Захід проводиться у партнерстві з Українським інститутом у Лондоні та Посольством України у Великій Британії. Деталі доступні за посиланням.

Нагадаємо, у Лондоні, в Українському катедральному католицькому соборі Пресвятої Родини в Екзилі, пройшла Різдвяна коляда при свічках, на яку завітали британські політики, посли та представники дипломатичного корпусу, а також чисельна українська громада.

Фото: Львівська Національна Опера / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-