У Португалії діаспора провела свято Святого Миколая у рамках благодійного проєкту

У Португалії діаспора провела свято Святого Миколая у рамках благодійного проєкту

Фото, відео
Укрінформ
Осередок спілки українців португальського міста Віла Нова ди Гайя провів у рамках благодійного проєкту Святого Миколая.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Subdelegação em V.N.de Gaia da AUP.

За повідомленням, захід передбачав концертну програму до дня Святого Миколая за участю вихованців ДЮЦ «Барвінок», також виставку світлин України перед і під час війни, виставку творчих робіт учнів і, на завершення, дегустацію українських різдвяних страв. Мета проєкту – збір коштів для захисників, які боронять нашу землю.

«Концерт пройшов на «ура»! Наші діти якнайкраще показали свої артистичні здібності, зробили все можливе і не можливе, щоб усі присутні поринули у глибоке дитинство, подарували гостям різдвяну казку та чудовий настрій, за що ми діточкам дуже і дуже вдячні, адже вони у нас найкращі», – поділилися враженнями в осередку.

Окрему подяку висловлено господиням за різноманіття страв, адже такі смаколики не залишили нікого байдужими.

Ще велика пошана усім волонтерам, які долучилися до організації та проведення проєкту.

Також Осередок спілки українців подякував представникам консульства України в м. Порту і семінарії Cristo Rei за співпрацю та підтримку.

«Отже, свято відбулося, кошти зібрано, термобілизну для наших захисників вже закуплено і відправлено. Цілі досягнуті. Нас переповнюють емоції та приємні враження. Все було незабутньо і зворушливо! А усім Вам, дорогі друзі, бажаємо миру, щастя та злагоди, а для України – швидкої перемоги та подальшого розквіту!», – додали в осередку.

Нагадаємо, осередок Спілки українців в Португалії в місті Порту за підтримки Консульства України провів захід «Право на дитинство» з метою привернення уваги до порушень прав українських дітей через російську збройну агресію.

Фото: Subdelegação em V.N.de Gaia da AUP / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-