Українці Нью-Йорка провели акцію протесту проти злодіянь росії

Українці Нью-Йорка провели акцію протесту проти злодіянь росії

Фото
Укрінформ
Українці Нью-Йорка (США) у відповідь на черговий масований російський ракетний удар по об’єктах критичної інфраструктури, житловим будівлям і підприємствам України зібралися на Таймс Сквер на позапланову акцію протесту проти нелюдських злодіянь рф.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України в Нью-Йорку.

«Засудивши цинічну зухвалість здійснюваних кремлем воєнних злочинів та висловивши співчуття близьким загиблих унаслідок варварської атаки рф, у т.ч – на території братньої Польщі, учасники мітингу вимагали від міжнародної спільноти посилити дієвість кроків з примусу кремлівського режиму до припинення агресії та забезпечити захищеність неба над Україною, аби уможливити ефективніше протистояння ескалації російського ракетного терору», –  йдеться в дописі.

Акція, що відбулася попри дощ, була організована Razom for Ukraine.

Нагадаємо, наприкінці жовтня тисячі українців і бірманців зібралися в центрі Нью-Йорка на Бродвеї висловити протест проти тиранії.

Раніше на міській Washington Park Square у Нью-Йорку (США) українці та друзі України провели черговий мітинг, лейтмотивом якого стало «Stop Partnering With Terroruzzia!».

Фото: Consulate General of Ukraine in New York / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-