Осередки СУМ в Іспанії та Португалії стали повноправними членами Спілки української молоді

Осередки СУМ в Іспанії та Португалії стали повноправними членами Спілки української молоді

Фото
Укрінформ
Крайові організації Спілки української молоді в Іспанії та Спілки української молоді в Португалії стали повноправними членами світової родини СУМ.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці CYM Global. 

Рішення Світової управи про долучення цих теренів до СУМівської спільноти підтвердив XX Світовий конгрес СУМ, що відбувся у місті Виппані (США).

У спілці наголосили, що заснування дієвих сумівських осередків на території Португалії та Іспанії, а згодом – їх розширення до рівня крайових структур, стало одним із найважливіших здобутків за каденцію, що минула з часу попереднього Конгресу СУМ.

Читайте також: Ювілейний прапор СУМ завершив свою світову мандрівку

 «Голосуванням та оплесками делегати засвідчили це, а голова уступаючої Світової управи СУМ друг Андрій Бігун вручив голові СУМ в Португалії подрузі Аллі Фіть та голові Крайової Управи СУМ в Іспанії другу Оресту Антошківу синьо-жовті аксельбанти», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ХХ Світовий конгрес Спілки української молоді – найвищий керівний орган СУМ, який збирається раз на 5 років для розв'язання найважливіших питань діяльності Спілки й обрання її керівних органів, відбувся в американському місті Виппані.

Фото: CYM Global / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-