УККА закликав українську громаду бути активною на голосуваннях під час виборів у США

УККА закликав українську громаду бути активною на голосуваннях під час виборів у США

Укрінформ
Для того, щоби підтримка України в Конгресі США нового скликання залишалася на найвищому рівні, представники української громади в Америці мають активно голосувати на виборах, а також максимально взаємодіяти з обранцями надалі.

Про це йдеться у зверненні Українського Конгресового Комітету Америки (УККА), поширеному серед української громади, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Голосуйте на кожних виборах! Аби максимально привернути політичну увагу до головного для нас питання – перемоги України над іноземними загарбниками», – наголошується у зверненні, яке Укрінформ отримав у своє розпорядження.

Всі, хто підтримує Україну, мають з’являтися на виборчі дільниці у якомога більшій кількості, йдеться в документі.

При цьому пояснюється, що політичні партійні осередки в США замовляють збір даних про виборців, що може включати різні дані – від історії покупок, поведінки в соцмережах, до інформації перепису населення. Це необхідно для того, щоби мати повне розуміння про потенційних виборців. Дані про осіб, які реально голосують на виборах, також є одним із критеріїв, що свідчать про політичну активність виборців у округах.

Тож, незалежно від того, хто переможе за результатами голосувань, питанням громад з високим рівнем виборчої активності приділятиметься більша увага.

Крім того, потрібно взаємодіяти з народними обранцями після того, як вони займуть свої офіси, підкреслюється в заклику. З цією метою УККА організовує «Українські дні» в Конгресі США, під час яких представники української громади відвідують своїх обранців та спілкуються з ними насамперед з питань підтримки України.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 8 листопада в США відбудеться голосування на проміжних виборах до Конгресу. На них обиратимуться конгресмени до Палати представників від усіх 435 виборчих округів, п’ятеро делегатів без права голосу від Округу Колумбія (м. Вашингтона, столиці США) та чотири делегати з п’яти острівних територій США. Крім того, обиратимуться 34 зі 100 членів Сенату США на наступні шість років каденції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-