В Афінах у вересні відкриють першу українську книжкову поличку

В Афінах у вересні відкриють першу українську книжкову поличку

Укрінформ
Посол України Сергій Шутенко обговорив із заступником міністра культури та спорту Греції Ніколасом Ятроманолакісом відкриття вже у вересні першої української книжкової полички в Афінах.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Грецькій Республіці.

«Обговорили поглиблення культурної співпраці між Україною та Грецією, зокрема реалізацію ряду культурних проєктів. У фокусі уваги – відкриття першої української книжкової полички вже цього місяця в Афінах, що має на меті популяризацію української сучасної літератури в Греції. Робимо Україну впізнаванішою разом!», – ідеться в дописі.

Нагадаємо, проєкт «Українська книжкова поличка» функціонує вже у 18 країнах, серед яких країни Європи, Азії, Близького Сходу, а незабаром книжки для українських дітей з’являться і в Африці. Він реалізується під патронатом першої леді Олени Зеленської, спільно із МКІП, Міністерством закордонних справ та Українським інститутом книги.

У межах проєкту кожна закордонна громада може самотужки зібрати кошти та надрукувати книжки з макетів, наданих українськими видавцями, або закупити готові книжки в українських дистрибуторів.

Фото: Embassy of Ukraine to the Hellenic Republic / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-