У Відні відкрився майданчик для нетворкінгу українців та австрійців

У Відні відкрився майданчик для нетворкінгу українців та австрійців

Фото
Укрінформ
Базована у Відні громадська організація Unlimited Democracy запустила проєкт Unlimited Space – платформу нетворкінгу та командної роботи для активних українців та австрійців у соціокультурній та освітніх сферах.

Як передає власний кореспондент Укрінформу, урочисте відкриття відбулося у п’ятницю ввечері у столиці Австрії.

«Ми хочемо сприяти реалізації соціально-культурних проєктів та ідей проєктів та ідей українців і австрійців, спрямованих на соціокультурну та освітню співпрацю. І ми підтримуємо усі зусилля, які сприяють рівноправному міжнародному співробітництву в економічній, науково-технічній, культурній та соціальній сферах», – прокоментувала новий проєкт голова Unlimited Democracy Анна Паттерманн.

Метою Unlimited Space є «створити міцну спільноту активних та зацікавлених людей навколо одного простору як місця перетину діячів з різних сфер».

Команда Unlimited Democracy пропонує свою технічну та організаційну підтримку у проведенні мистецьких (експозицій, майстер-класів, театральних постав і кіновечорів), соціальних (лекції, презентації, конференції) та освітніх (дискусії, дебати, круглі-столи тощо) проєктів.

Також Unlimited Space бере на себе відповідальність за організацію на регулярній основі інтеграційних зустрічей між австрійцями та українцями, на яких українці зможуть поглибити свої знання про австрійську правову систему, систему соціального влаштування, культуру тощо.

Планується, що комфортне приміщення-конструктор, яке розташовано у Відні за адресою Lothringerstraße, 3, стане місцем проведення близько 50-ти одноденних/короткострокових подій та до 5-ти масштабних проєктів протягом наступного року.

Крім того, Unlimited Space бере на себе відповідальність за організацію на регулярній основі інтеграційних зустрічей між австрійцями та українцями, на яких українці зможуть поглибити свої знання про австрійську правову систему, систему соціального влаштування, культуру тощо.

Одночасно з урочистим запуском платформи в «Unlimited Space» у п’ятницю стартував і перший проєкт: спільно з психотерапевткою Наталією Терещенко та психологинею Юлією Рибіною було відкрито Ukrainian Women's Power Club – місце, де українські жінки зможуть отримати допомогу та знайти себе в нових життєвих обставинах.

Нагадаємо, у центрі Відня пройшов благодійний танцювальний флешмоб «Танець єднає», покликаний висловити подяку австрійцям за емпатію та підтримку, що надаються українцям.

Фото: Валерія Мальцева

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-