Римма Зюбіна покаже виставу «Це все вона» у Гельсінкі та Ризі

Римма Зюбіна покаже виставу «Це все вона» у Гельсінкі та Ризі

Укрінформ
Українська акторка, телеведуча та громадська активістка Римма Зюбіна напередодні Дня незалежності України привезе до Гельсінкі та Риги виставу «Це все вона», в якій актриса працює в дуеті з актором Олегом Коркушком.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

20 серпня у фінській столиці у культурному центрі Malmitalo пройде День українського мистецтва, присвячений головному українському святу, що наближається – Дню незалежності. 

Він розпочнеться о 18:00 виставою Зюбіної та Коркушка (у Фінляндії постановка демонструється під назвою «Це все вона, або Game over»). Після антракту буде ще великий концерт за участю артистів України, Польщі, Естонії, Фінляндії. Організатори Дня українського мистецтва – режисер Ігор Фрей разом із місцевим Товариством українців та Посольством України у Фінляндії.

22 серпня вистава «Це все вона» буде показана у ризькому «Театрі вулиці Гертрудес» (початок о 19:00). Після закінчення вистави артисти поспілкуються з глядачами, серед яких очікується багато українських біженців. Організатор цього показу – латвійський продюсер Євгенія Шерменьова.

Вистава «Це все вона» даватиметься в Балтії українською мовою з титрами фінською та латиською.

Герої спектаклю «Це все вона» (за п'єсою Андрія Іванова у постановці режисерки Влади Бєлозоренко) – мама та син-підліток. Постановка кілька років успішно йшла на сценічних майданчиках України. Після початку повномасштабної російської агресії проти України у квітні її було відновлено. Тепер вона знову йде – у Києві.

Нагадаємо, український гурт «ДахаБраха» 24-28 серпня дасть три концерти в столицях Литви, Латвії та Естонії. 

Фото: lesyatheatre.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-