Завершилося таборування членів СУМ в Німеччині та їхніх приятелів з України

Завершилося таборування членів СУМ в Німеччині та їхніх приятелів з України

Фото
Укрінформ
Спілка української молоді в Німеччині та їхні приятелі з України завершили СУМівською молитвою-іскрою цьогорічне таборування на оселі Ґомадінген.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Ukrainian Youth Association - CYM Global. 

Зауважується, що впродовж останніх днів табору Молодше та Старше Юнацтво провело прогулянки в близьких околицях.

«Юнацтво побачило т. зв. «Печеру ведмедів» з описами про її історію та пройшлося нею. Наступного дня юначки та юнаки мали катання на конях та сплав на каное рікою Лаутер.

У День, присвячений Україні, відспівали молебень. Діти приготовили свої інтенції з отцем дияконом Миколою за своїх батьків, родин за Україну. Стояли у великому колі і було відчутна велика сила молитовного єднання», – йдеться в дописі.

За повідомленням, у прощальний день таборування Юнацтво змагалося на СУМівських олімпійських іграх, а згодом відбувся прощальний вечір з участю мера м. Ґомадінген пана Клеменса Беца та його дружини.

«Таборовики прикрасили вечір зі своїм співом та виставою, яку підготовила інструктор Анна. Представлено художні твори дітей, які підготовила подруга Оленка та Наталка», – розповіли у Спілці.

У СУМ додали, що табір, який пройшов під Гаслом СУМ «Горіть сьогоднішнім вогнем!» (Л. Костенко) відбувся успішно, з прекрасною погодою, гарним настроєм та усмішками таборовиків: сумівців та дітей-біженців з України, де ворог розв’язав повномасштабну війну.

Організатори табору подякували таборовій команді, юнацтву, персоналу та інструкторам, жертводавцям за їхній внесок в успішне проведення табору.

Нагадаємо, про відкриття шістдесят восьмого вишкільно-відпочинкового табору Спілки української молоді у Німеччині на оселі Ґомадінген повідомлялося 1 липня. Цього року табір був особливим, бо до участі в таборуванні, крім місцевих сумівців, долучилися хлопці та дівчата, які тимчасово покинули Україну внаслідок розв’язаної російськими окупантами війни.

Фото: Ukrainian Youth Association - CYM Global / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-