Українці Нью-Йорка закликали не допустити судилища над «азовцями»

Українці Нью-Йорка закликали не допустити судилища над «азовцями»

Фото
Укрінформ
Українці Нью-Йорка (США) приєднались до закликів до міжнародних організацій, зокрема ООН, зупинити свавілля рф та запобігти протиправному судилищу над захисниками «Азовсталі».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України у Нью-Йорку.

«Учасники мітингу, традиційно організованого Razom for Ukraine на нью-йоркській Таймс Сквер, закликали всі причетні міжнародні інституції та лідерів світових держав посилити тиск на росію, аби якнайскоріше звільнити утримуваних у незаконних ув’язненнях полонених українських захисників», – ідеться в дописі.

Читайте також: Українці Нью-Йорка провели марш проти злочинів росії в Україні

Нагадаємо, ініціативна група «Першого грудня» звернулася до політичних і громадських діячів світу припинити безкарність росії і не допустити проведення так званого «трибуналу» над бійцями полку «Азов».

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Маріуполі росіяни планують влаштувати показовий «суд» над українськими захисниками, які понад 80 днів тримали оборону міста. 16 травня за наказом вищого військового керівництва та під гарантії міжнародних гуманітарних організацій вони погодилися на евакуацію з комбінату «Азовсталь». Українські військові потрапили у в’язниці росії і «днр».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-