Обстріл Миколаївщини: двоє людей загинули, багато руйнувань

Обстріл Миколаївщини: двоє людей загинули, багато руйнувань

Фото
Укрінформ
По Миколаївщині минулої доби, 5 липня, російські війська здійснили масований обстріл — двоє людей загинуло, зруйновано будинки, об'єкти військової та цивільної інфраструктури.

Про це повідомляє Миколаївської обласної державної адміністрації пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Миколаївський район. Вдень, 5 липня, орієнтовно об 11:20, внаслідок обстрілів села Засілля Первомайської громади загинула одна людина. Вночі, 6 липня, з 02:20 були обстріли села Нечаяне Нечаянської громади. За попередньою інформацією, також одна людина загинула”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, 5 липня, зафіксовані обстріли аквазони Очаківської громади. Внаслідок обстрілів Куцурубської громади загорівся сухостій. Між населеними пунктами пошкоджено дві електроопори. Спалахнули поля з урожаєм у селищі Квітневе Первомайської громади.

Зранку та вдень, 5 липня, були обстріли у Широківській громаді. Зруйновано один житловий будинок, ще один пошкоджено, згорів трактор.

У Березнегуватській громаді тривають обстріли сіл по лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області, протягом 5 липня на території Миколаївської області після влучання боєприпасів та їх уламків в об'єкти військової та цивільної інфраструктури виникло 4 пожежі. Одну з них загасили у Миколаєві на вул. Героїв України на площі 1000 кв. м. До гасіння залучалось 63 особи та15 одиниць техніки. Другу на проспекті Богоявленському площею 120 кв. м загасили 14 вогнеборців та 2 одиниці техніки ДСНС.

Обстріл Миколаївщини: двоє людей загинули, багато руйнувань / Фото: Головне управління ДСНС у Миколаївській області

Зазначається, що за межами с. Дмитрівка Куцурубської територіальної громади Миколаївського району через влучення боєприпасів горіли пожнивні залишки й солома на площі 600 кв. м та поле з ячменем на площі 4,9 га.

Вже 6 липня о 3:40 пожежно-рятувальне відділення 8 ДПРЧ 2 ДПРЗ залучалось для розбирання будівельних конструкцій та пошуку людей під завалами на території фермерського господарства у с. Нечаяне Миколаївського району, яке було зруйноване внаслідок ракетного обстрілу. З-під завалів вилучено тіло загиблої людини.

Читайте також: Ракетні удари по Харкову та Хмельниччині, артобстріли в шести областях - зведення ОВА

Як повідомлялося, вранці 5 липня по Миколаєву російські загарбники завдали ракетних ударів. Повністю зруйновано будинок культури, пошкоджено військовий об’єкт та 7 житлових будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-