Дитяча бібліотека у Стокгольмі отримала україномовні книжки

Дитяча бібліотека у Стокгольмі отримала україномовні книжки

Фото
Укрінформ
Посол України у Швеції Андрій Плахотнюк разом із дружиною Вікторією передали книги українською мовою дитячій бібліотеці Rum för Barn в Kulturhuset у Стокгольмі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Швеції.

Поповнення бібліотеки відбулося у межах проєкту «Українська книжкова поличка», який реалізується під патронатом Першої леді України Олени Зеленської.

Зауважується, що передані книги розраховані на дітей різного віку, здебільшого це казки та книги художнього жанру українських видавництв «Абабагаламага» та Видавництво Старого Лева.

Читайте також: «Українська книжкова поличка» поповнила бібліотеки п’яти країн Європи - Зеленська

Диппредставництво висловило окрему вдячність Посольству Швеції в Києві за надання книг шведського автора Ульфа Старка в українському перекладі.

«Обов’язково відвідайте бібліотеку з вашою малечею, якщо ви перебуваєте в Стокгольмі», –закликало Посольство України.

Нагадаємо, проєкт «Українська книжкова поличка» реалізується спільно Міністерством закордонних справ України, Міністерством культури та інформаційної політики та ДУ «Український інститут книги» під особистим патронатом дружини Президента.

Як повідомляв Укрінформ, у Скандинавському музеї (Nordiska museet) у Стокгольмі відбулося відкриття дитячого центру Ukrainian Children Activity Center, у якому взяла участь дружина посла України у Швеції Вікторія Плахотнюк.

Фото: Embassy of Ukraine in Sweden / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-