У Гаазі відбудеться концерт-мітинг під гаслом українська сцена свободи

У Гаазі відбудеться концерт-мітинг під гаслом українська сцена свободи

Укрінформ
У нідерландській Гаазі 18 червня 2022 року відбудеться мітинг-концерт під гаслом Embrace Ukraine, покликаний об’єднати українську та нідерландську громади.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в Гаазі.

“Ми прагнемо дати місцевій спільноті можливість познайомитися з Україною через музику. Понад 30 українських музикантів зберуться в Гаазі та виступатимуть під гаслом Embrace Ukraine, щоб показати, що наша музика сильна і потужна, здатна закохати в себе європейців і надихнути на перемогу. В той час, коли українці віддають життя за захист європейських цінностей і безпеки, українська музика й українські голоси мають звучати на кожній сцені”, - зазначили в коментарі Укрінформу організатори мітингу Тоня Філрненко та Анастасія Ваганова.

Організатори заходу також наголосили, що українці вже не раз довели свою готовність захищати свободу і демократію, і йти далі шляхом євроінтеграції. 

“Україна є і була європейською країною, а тепер ми платимо найвищу ціну за те, щоб офіційно стати частиною ЄС. Разом зі сцени ми розкажемо історії про хоробрість українців, боротьбу за свободу та свій європейський вибір. Український джаз, поп, хіп-хоп та рок лунатимуть на одній сцені зі спільною ідеєю, що яку ми хочемо донести до європейців: Україна прагне стати частиною Європи”, - кажуть організатори. 

Вони зауважили, що на захід також запрошені музиканти з Нідерландів. 

UkrainianFreedomStage відбудеться у Гаазі, Koekamp, з 13:00-18:00, за місцевим часом. 

Нагадаємо, у травні у нідерландському місті Гертогенбос відбувся захід під назвою захід «Welcome Ukraine», на якому відомі українські виконавці та гурти зарядили публіку позитивними емоціями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-