Українська громада у Єгипті відзначала День дитини

Українська громада у Єгипті відзначала День дитини

Фото
Укрінформ
У Посольстві України в Каїрі відбулися святкові заходи до Міжнародного дня захисту дітей, до яких долучилася українська громада у Єгипті.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства.

За повідомленням, святкування розпочалося з оголошення переможців конкурсу дитячого малюнку «Єгипет і Ніл», у якому взяли участь діти з різних куточків Єгипту, зокрема з Каїра, Александрії, Ісмаїлії, Хургади, Шарм-еш-Шейха та Марса-Алям. Особлива подяка висловлюється членам журі – художникам Фарідові Фаделю, Ізабелі Ухман і Фоузі Мурсі.

Учасникам і переможцям урочисто вручила грамоти, дипломи і подарунки голова почесного журі пані Izabela Uchman. Вже незабаром усі роботи візьмуть участь у віртуальній виставці на нашій сторінці.

У посольстві розповіли, що маленькі та юні українці створили спільну «Мирну мапу світу» з Україною у самому серці (дякуємо за творчу майстерню пані Ліні Давидовій).

Також діти і дорослі долучилися до музично-вокального майстер-класу від Народної артистки України, неперевершеної Алли Попової та разом виконали пісню «Там на Україні» (вірші і муз. @Алла Попова).

Зауважується, що вже традиційними стали забави та конкурси від активу української громади у Каїрі (величезне спасибі за підготовку та організацію @Liliia Diduk).

«На завершення усю невикористану енергію було задіяно у гімнастичних вправах і спортивних забавах від «єгипетських фараонів» – справжніх чемпіонів з клубу EPLAMA», – йдеться в дописі.

Колектив Посольства висловив щиру вдячність усім дівчатам і хлопцям, а також їхнім батькам і рідним за проведений разом незабутній, життєрадісний і сповнений енергії день.

Нагадаємо, Україна отримала три головні нагороди 28-го Каїрського міжнародного фестивалю експериментального театру за трагіфарс за Альбером Камю "Калігула" Харківського державного академічного українського драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка.

Фото: Embassy of Ukraine in Egypt / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-