Мер Ірпеня зустрівся у США з українською діаспорою

Мер Ірпеня зустрівся у США з українською діаспорою

Фото
Укрінформ
Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин під час поїздки до США для зустрічей та перемовин щодо відбудови міста зустрілися з українською діаспорою.

Як передає Укрінформ, про це Олександр Маркушин повідомив у Телеграмі.

«У місті Х'юстон спільно з генеральним консулом України Віталієм Тарасюком та Народними депутатами України Сергієм Іонушасом й Мар’яном Заблоцьким зустрілися із громадою Української греко-католицької церкви Покрови Пресвятої Богородиці та її настоятелем отцем Миколою Довжуком», – написав він.

За словами Маркушина, українській діаспорі розповіли про весь той жах, який пережили ірпінці під час нападу росіян на Ірпінь, про жорстокі злочини окупантів, про евакуацію та, звичайно, про масштабні руйнування, які принесли росіяни.

«Попросили поширювати інформацію про Ірпінь серед американців та передавати всім, що нам вкрай потрібна допомога у відбудові шкіл, дитсадків, Будинку культури та житла ірпінців», – повідомив міський голова Ірпеня.

Нагадаємо, 24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Олександр Маркушин / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-