У США видавець українського походження присвятив комікс Зеленському

У США видавець українського походження присвятив комікс Зеленському

Укрінформ
Голова американського видавництва TidalWave Comics Даррен Девіс, який має українське коріння, випустив комікс, присвячений Президенту України Володимиру Зеленському.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hill.

Всього комікс під назвою «Політична влада: Володимир Зеленський» налічує 22 сторінки. Його автором став Майкл Фрізелл, а художник – Пабло Мартінена.

Фото: tidalwavecomics.com
Фото: tidalwavecomics.com

Сам комікс описує життєвий шлях Президента України Володимира Зеленського, а саме коли він ще був актором, так і коли він став Главою держави.

Зазначається, що частина грошей, отриманих від продажів коміксів, підуть до Міжнародного Червоного Хреста на підтримку України.

«Цей комікс багато значить для мене через моє українське коріння. Мій дідусь і бабуся емігрували з України», – сказав Девіс.

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл. ЗСУ, Національна гвардія, сили Територіальної оборони та весь український народ ефективно протистоять російським військам і завдають їм великих втрат.

Після початку війни проти росії було запроваджено масштабні санкції з боку світової спільноти.

Сергій Калугін

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-