Генконсульство у Стамбулі подякувало діаспорі за підтримку України

Генконсульство у Стамбулі подякувало діаспорі за підтримку України

Фото
Укрінформ
Генеральне консульство України в Стамбулі подякувало Українському культурному товариству у Туреччині й Українському товариству взаємодопомоги в Стамбулі за те, що їхні активісти щодня приходять на протести проти війни росії в Україні.

Як передає Укрінформ, про це ГКУ у Стамбулі повідомило у Фейсбуці

«У Стамбулі щодня проходять протести проти війни росії проти нашої рідної України. Ми дякуємо всім, хто виходить на Одакулє, і говорить правду про злочини рашистів в Україні, про смерті дітей, про мародерство російських фашистів, про зґвалтування, про знищені міста та села. Дякуємо за підтримку всім небайдужим! Україна переможе!», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, у Стамбулі відбувся показ драми «Клондайк», яка розповідає про події російсько-української війни на Донбасі та збиття літака рейсу MH17. 

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Війська агресора обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Генеральне консульство України в Стамбулі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-