В Осло провели зустріч українців та розгорнули 30-метровий прапор України

В Осло провели зустріч українців та розгорнули 30-метровий прапор України

Фото
Укрінформ
У столиці Норвегії на стадіоні Ullevaal провели зустріч українців, що вимушено полишили батьківщину через агресію рф, і розгорнули 30-метровий синьо-жовтий прапор на підтримку України.

Про це Укрінформу повідомила активістка, викладачка в українській школі «Еллісів» в Осло Ніна Хаген.

«Перед початком матчу «Норвегія – Польща» на стадіоні в Осло за підтримки благодійної організації PUTE відбулася зустріч українців – вимушених переселенців», – розповіла вона.

Під час зустрічі Надзвичайний і Повноважний посол України в Королівстві Норвегія В'ячеслав Яцюк відповідав на питання українців. Також він подякував Норвегії  за надану Україні допомогу.

Крім того, за словами Хаген, на стадіоні було розгорнуто 30-метровий український прапор на підтримку України.

Нагадаємо, у березні Посол України в Норвегії В'ячеслав Яцюк повідомив, що у дипломатичному кварталі Фрогнер в Осло з’явилася Площа України.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Війська агресора обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Nina Hagen / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-