В Ірландії у кольори українського прапора одночасно підсвітили понад 40 пам’яток

В Ірландії у кольори українського прапора одночасно підсвітили понад 40 пам’яток

Укрінформ
По всій Ірландії у День Святого Патріка у кольори державного прапора України одночасно підсвітили 41 пам’ятку, щоб наголосити, що ірландський народ підтримує Україну #StandWithUkraine.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Ukrainian American Community Center.

«Ми думаємо про народ України, чиї життя, безпека та суверенітет перебувають під загрозою. Для них і для усього світу ми посилаємо сигнал солідарності, висвітлюючи 41 ірландську пам'ятку по всій країні у кольори України сьогодні ввечері та протягом вихідних у День Святого Патрика, щоб наголосити, що народ Ірландії підтримує Україну», – заявив ірландський урядовець Патрік О'Донован.

Нагадаємо, 8 березня у Дубліні під час параду націй ірландські поліціянти на знак солідарності з Україною несли синьо-жовтий прапор у першому ряду колони за участю представників 20 країн.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

За даними ООН, від початку російського вторгнення в Україну 24 лютого щонайменше 10 мільйонів українців були змушені залишити свої домівки.

Фото: Ukrainian American Community Center

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-