У Дубліні на параді націй ірландські поліцейські несли український прапор

У Дубліні на параді націй ірландські поліцейські несли український прапор

Фото
Укрінформ
У Дубліні під час параду націй ірландські поліцейські на знак солідарності з Україною несли синьо-жовтий прапор у першому ряду колони за участю представників 20 країн.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство внутрішніх справ України повідомляє у Фейсбуці.

Зазначається, що заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко 8 березня виступила на відкритті конференції IAWP-International Association of Women Police, поінформувавши про російську збройну агресію проти України та про злочини, які російські солдати вчиняють проти мирного населення України.

"Український народ сьогодні як ніколи згуртований, ми підтримуємо одне одного та разом боремося за мир. Країна-агресор щодня, щохвилини посягає на життя мирних українців та територіальну цілісність нашої суверенної держави. Та українські військові, Національна поліція, Національна гвардія, рятувальники ДСНС, Державна прикордонна служба, добровольці та медики мужньо тримають удар та гідно дають відсіч ворогу", - заявила Павліченко.

Вона подякувала міжнародній спільності за сприяння Україні в цей нелегкий для всіх час.

"Ваша допомога зараз - це суттєвий внесок у безпеку та мир у цілому світі", - наголосила заступниця міністра.

Свою підтримку українським захисникам та захисницям висловили, зокрема, міністр юстиції Ірландії Гелен Макенті та президент Міжнародної асоціації жінок-поліцейських Маргарет Фрідл.

Як повідомлялося, 24 лютого президент путін оголосив про початок російського вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-