Українці вимагають від парламенту ПАР засудити вторгнення РФ в Україну

Українці вимагають від парламенту ПАР засудити вторгнення РФ в Україну

Укрінформ
Українці в Південно-Африканській республіці закликають небайдужих прийти до парламенту країни, де 15 березня Національна Асамблея обговорюватиме вторгнення рф в Україну, та публічно і беззастережно засудити російську війну в Україні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Українська асоціація в ПАР (UAZA).

Так, українці закликають усіх, хто підтримує Україну, прийти до парламенту та:

  • Публічно і беззастережно засудити вторгнення рф в Україну;
  • Дозволити безвіз до Південної Африки українцям, члени родини яких тимчасово або постійно проживають у Південній Африці.
  • Скажіть Путіну припинити це божевільне божевілля!

Акція відбудеться 15 березні з 14.00 до 17.00.

Для отримання додаткової інформації потрібно зв'язатися: +27 74 300 2604 Наталія (Дурбан) +27 64 619 22 37 Ольга (Кейп Таун); +27 76 236 58 24 Анастасія (Преторія) або info@ua Ко. За; www.uaza.co.za.

Зауважимо, що, як повідомив у Фейсбуці повідомив голова Спілки українців у Португалії Павло Садоха, акція і закликом до уряду ПАР засудити російську війну в Україні також відбудеться у Лісабоні.

«Українська асоціація в Південно-Африканській Республіці звертається за вашою допомогою – закликати уряд ПАР засудити російську війну в Україні. Для цього, просимо всіх небайдужих зібратися перед Посольствами Південної Африки в Лісабоні (Av. Luís Bívar 10, 1050-228 Lisboa) 15 березня о 11:00, щоб закликати парламент ПАР засудити на офіційному рівні російський фашизм», – ідеться в дописі.

Нагадаємо, українська асоціація в ПАР у місті Дурбан організувала марш на знак солідарності з Україною та проти широкомасштабного вторгнення росії.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-