Трюдо запевнив діаспору в підтримці України

Трюдо запевнив діаспору в підтримці України

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо зустрівся з представниками української громади.

Про це Трюдо написав у Твіттері, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Підтримка Канадою України та її народу ніколи не ослабне. Саме це я сказав членам української громади, з якими поспілкувався”, - зазначив Трюдо.

У Канаді проживають понад 1,3 млн осіб українського походження. Це найбільша громада українців поза межами України та Росії.

Як повідомлялося, з 6 до 11 березня Трюдо відвідає Велику Британію, Латвію, Польщу та Німеччину. Під час візиту він спілкуватиметься із союзниками, розбудовуючи скоординовану відповідь на російську військову агресію проти України.

24 лютого президент РФ Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-