Турецькі школярі написали листи зі словами підтримки українським дітям

Турецькі школярі написали листи зі словами підтримки українським дітям

Укрінформ
Учні початкової школи Стамбула написали листи українським дітям, в яких засудили розв’язання Росією війни проти України та висловили свою підтримку українським дітям.

Як повідомив Укрінформу Генеральний консул України в Стамбулі Роман Недільський, діти принесли листи в генконсульство й попросили пернедати їх в Україну.

«Це дуже зворушливий крок потужної підтримки України та українців. Війна Росії проти України у топі в інформаційному просторі Туреччини: постійно показують кадри як ракети розриваються на вулицях міст, руйнують цивільну інфраструктуру та забирають життя мирних жителів. Туреччина підтримує Україну й діти, які жодним чином не повинні мати й гадки про війну, нині ночують у бомбосховищах і підвалах. Ми вдячні за цей вияв солідарності та підтримки», - сказав Роман Недільський.

Доброго дня, мене звати Есмахан

Мені 8 років. Задля чого вони воюють, не розумію; світ дуже великий, місця та їжі вистачить всім. Діти вмирають, задля чого, нехай наші дорослі захистять. Ми тут відчуваємо вашу біль. Дуже вас розуміємо. Ці важки для вас дні минуть. Ми молимося за вас.

Злочини Путіна із злим серцем (акровірш)

П оганий Путін!

О гидо, ти хочеш вбити дітей?

Г ідна Україна, Турки вам допоможуть

А ти Україно,

Не впадай в розпач

И

Й

Путін не воюй з Україною!

Україна ніколи не здасться!

Турки допоможуть Україні

І за волею Алаха Росія програє!

Не залиши людей без допомоги.

«Ми пообіцяли передати слова підтримки від дітей Туреччини і запевнили, що діти в Україні через наші соцмережі побачать листи від своїх турецьких друзів. Ми також запросили маленьких громадян Туреччини відвідати нашу країну після закінчення війни Росії проти України. Дякуємо за підтримку, наші дорогі друзі», - йдеться у повідомленні Генконсульства України в Туреччині у Фейсбуці.

Як повідомлялося, Президент РФ Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Європейський Союз, Великобританія та США застосували потужний пакет санкцій проти Росії, як країни-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-