Українці в ПАР закликали відключити російські пропагандистські канали в країні

Українці в ПАР закликали відключити російські пропагандистські канали в країні

Фото
Укрінформ
На мітингу проти російського вторгнення в Україну українці та люди інших національностей, що проживають в Південній Африканській Республіці, закликали владу країни припинити економічне співробітництво з РФ, а також відключити російські пропагандистські канали RT і Sputnik 4.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в дописі Української асоціації в ПАР (UAZA) у Фейсбуці

Зазначається, що на мирному мітингу у Преторії, що відбувся 1 березня, активісти закликали жителів Південної Африки та всього міжнародного співтовариства #StandWithUkraine

Українці в ПАР закликали відключити російські пропагандистські канали в країні

"Протестувальники закликали уряд ПАР жорстко і одноголосно засудити незаконні дії Росії, а також припинити економічне співробітництво з РФ і відключити в країні російські пропагандистські канали RT і Sputnik 4", - йдеться в повідомленні.

В організації також пообіцяли підтримувати закупівлю медикаментів та продуктів харчування для постраждалих від російського вторгнення, а також реабілітацію поранених.

Читайте також: Ще один канадський провайдер заборонив Russia Today

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото: UAZA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-