Волонтери запустили міжконтинентальний флешмоб для підтримки України #WorldForUkraine

Волонтери запустили міжконтинентальний флешмоб для підтримки України #WorldForUkraine

Відео
Укрінформ
Українські волонтери запустили міжконтинентальний флешмоб для підтримки України у протистоянні з російською агресією «Весь світ з Україною». #WorldForUkraine, покликаний морально підтримати українців у непростий період та вплинути на уряди держав, що обрали сторону агресора. 

Про це Укрінформу повідомили в Держспецзв'язку.

Автори проєкту зауважили, що громадяни України на тлі п’ятиденного повномасштабного наступу путінської армії сподіваються на свою армію і дипломатів, які звертаються до світової спільноти за допомогою у цей важкий для України час. Америка, Канада, Франція, Ізраїль, Грузія, Сінгапур, Німеччина, Польща, Ірландія, Чехія, Італія, Іспанія, Австралія, Норвегія та багато інших країн підіймають блакитно-жовті стяги єдності та підтримки України. 

«Ми благаємо весь світ приборкати агресора, щоб захистити наше право на життя і свободу. Для цього створено глобальний проєкт #WorldForUkraine — це платформа, яка об’єднає весь світ, що обирає мир і справедливість», — йдеться у пресрелізі. 

Протести, демонстрації, флешмоби, — інформація про всі активності проти агресора доступна на інтерактивній мапі світу на сайті worldforukraine.net

Автори проєкту просять поширювати цю інформацію серед друзів та близьких у своїй країні і за кордоном, щоб вони знали про ситуацію та допомогли Україні: 

  • якщо у вашому місті відбувається політична акція на підтримку нашої країни, то відвідайте її та напишіть про це в соцмережах з геолокацією та хештегом #WorldForUkraine
  • самостійно організуйте таку акцію на підтримку України, публікуйте це в соцмережах з геолокацією та додавайте хештег #WorldForUkraine
  • розішліть цю інформацію якомога ширшому колу людей, розповідайте друзям та близьким за кордоном про проєкт, діліться посиланням на сайт worldforukraine.net.

Наголошується, що чим більше людей знатимуть про проєкт та про долю України, тим сильнішим буде тиск на схилення агресора до припинення бойових дій і відвоювання нашої свободи. 

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого Президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська четвертий день обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Збройні Сили України за підтримки усього народу мужньо протистоять агресії. За даними Генштабу ЗСУ, втрати російської армії наразі становлять близько 5300 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-