Українців Угорщини запросили долучитися до міжнародної акції на підтримку України

Українців Угорщини запросили долучитися до міжнародної акції на підтримку України

Укрінформ
Українська асоціація «Єдність» запросила українців Угорщини долучитися до міжнародної ініціативи проведення одночасного пікету #StandWithUkraine, що відбудеться 19 лютого о 15.00 на Площі Героїв у Будапешті.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Асоціація «Єдність» закликала всіх українців та міжнародну спільноту провести мирну маніфестацію в підтримку України, її незалежності та суверенітету демонструючи свою єдність.

«Ми переконані, що Україна це частина Європи! Європа має зберегти єдність і солідарність у боротьбі проти російської агресії! Крим - це частина України! Ми засуджуємо агресію РФ! Ми вдячні за міжнародну підтримку України! Наш одночасний виступ покаже усьому світу, що Україна – це важлива частина Європи. Ми проти війни», – йдеться в дописі.

Організатори просять доєднатись і посприяти у проведенні акції, а також принести прапори та плакати. Збір розпочнеться на Площі Героїв о 14:30, початок – о 15.00.

Нагадаємо, у січні у столиці Угорщини з нагоди Дня Соборності України українська громада провела акцію на підтримку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-