#StandWithUkraine: Українці Бразилії провели акції солідарності з Україною

#StandWithUkraine: Українці Бразилії провели акції солідарності з Україною

Фото
Укрінформ
Українські громади та фольклорні колективи з Сан-Паулу, Парани та Санта-Катарини (Бразилія) провели акції солідарності з Україною. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Світовий конгрес українців у Фейсбуці

Акції відбулися 12-го та 13 лютого. 

Зазначається, що в інтерв’ю місцевим ЗМІ, представники українських громад розповіли про листа на підтримку України, який вони надіслали президенту Бразилії, та запрошення відвідати Київ, у ході запланованої поїздки до Європи та РФ.

Як повідомляв Укрінформ, Світовий конґрес українців закликав міжнародну спільноту зупинити війну президента Росії Володимира Путіна та запросив долучатися до своєї кампанії з підтримки України. 7 січня українська громада Оттави перед будівлею посольства Росії у Канаді провела акцію #StandWithUkraine на підтримку України та проти агресії Росії. Напередодні подібні акції відбулися у Галіфаксі (провінція Нова Шотландія), Вікторії та Ванкувері (провінція Британська Колумбія), Кінгстоні, Оттаві, Торонто, Садбері, Лондоні, Ошаві, Барі та Віндзорі (провінція Онтаріо), Едмонтоні та Калгарі (провінція Альберта), Вінніпезі (провінція Манітоба), Саскатуні (провінція Саскачеван), Монреалі (провінція Квебек) й Шарлоттауні (провінція Острів Принца Едварда).

6 лютого акції #StandWithUkraine на підтримку України та проти агресії Росії відбулися у Лос-Анджелесі (штат Каліфорнія), Сан-Дієго (штат Каліфорнія), Сан-Антоніо (штат Техас) і Сан-Франциско (штат Каліфорнія). У суботу, 5 лютого, аналогічна акція відбулася у Санта-Моніці (штат Каліфорнія).

5-6 лютого акції українських громад #StandWithUkraine відбулися у Німеччині, Нідерландах, Італії, Іспанії, Норвегії та Фінляндії.

Фото зі сторінки СКУ у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-