Український учасник програми FLEX став найкращим студентом місяця – Посольство США

Український учасник програми FLEX став найкращим студентом місяця – Посольство США

Укрінформ
Посольство США в Україні привітало українського учасника програми Future Leaders Exchange (FLEX) Данила Лазарєва, якого було обрано найкращим студентом місяця FLEX у січні.

Як передає Укрінформ, про це Посольство США в Україні повідомило в Інстаграмі.

Згідно з дописом, Данило живе в Толедо, штат Огайо, де навчається в школі мистецтв Толедо. Він поділяє цілі програми FLEX щодо громадянської участі та лідерства, беручи участь у кількох проєктах зі збору коштів та у волонтерських проєктах у своїй громаді та школі.

«Як гітарист і вокаліст, Данило виступав у кількох шкільних виставах та п’єсах, і також грав головну роль у річній шкільній виставі. Данило каже, що в його школі є «доброта та прийняття всіх – не треба бути кимось іншим, не треба прикидатися, можна бути самим собою». Данило був культурним послом України, й організував багато презентацій з української культури та історії. Виходячи з його досвіду, говорити про рідну країну було «досить легко, оскільки самі американці дуже цікавляться Україною», – розповіли у Посольстві.

Програма обміну майбутніх лідерів (FLEX) – це програма культурного обміну Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США, яка адмініструється в Україні організацією Американські Ради з міжнародної освіти (American Councils) за підтримки Міністерства освіти та науки України.

Програма надає школярам стипендії, які дають їм змогу подорожувати до Сполучених Штатів, навчатися в американській школі протягом одного академічного року і проживати в американській родині.

Фото: usembkyiv / Інстаграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-