СУМ у Німеччині зібрав подарунки для дітей українських військових

СУМ у Німеччині зібрав подарунки для дітей українських військових

Фото
Укрінформ
Члени Спілки української молоді (СУМ) з Нового Ульму (Німеччина) у рамках доброчинної акції «Теплом зігріємо серця» підготували подарунки дітям українських військових і передали їх в Україну.

Як передає Укрінформ, про це про це йдеться на фейсбук-сторінці СУМ Глобал.

Гостинці були фінансовані пожертвами СУМівців та прихильників організації.

Зауважимо, що «Теплом зігріємо серця» – доброчинна акція Спілки Української Молоді, завданням якої є збір подарунків або ж коштів на придбання таких гостинців для дітей українських бійців.

Завдяки спільним зусиллям сумівців з різних країн світу, за час проведення цього благодійного проєкту – від 2014 року – дітям українських бійців передано понад 13,931 пакунка із дарунками, на понад $380,000.

У 2018 році доброчинний проєкт Спілки Української Молоді «Теплом зігріємо серця» став переможцем в номінації «Молодіжна та дитяча благодійність» Національного конкурсу «Благодійна Україна».

Нагадаємо, діти військових з Одещини отримали різдвяні подарунки, зібрані та надіслані їхніми ровесниками з української діаспори в рамках акції «Теплом зігріємо серця», яку вже вісім років поспіль організовує Спілка української молоді (СУМ).

Фото: СУМ Глобал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-