Посол зустрівся з представниками українських товариств Греції

Посол зустрівся з представниками українських товариств Греції

Укрінформ
Посол України Сергій Шутенко зустрівся з членами  Громадської ради представників українських товариств при Посольстві України у Греції.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Посольство України у Грецькій Республіці.

Зауважується, що у заході взяли участь голови та представники Асоціації української діаспори в Греції «Українсько-Грецька Думка», Українського культурно-освітнього центру «Берегиня», Центру підтримки і розвитку української культурної спадщини «Трембіта», Громадського об’єднання «Асоціація українців Греції – Український журавлиний край», Громадського об’єднання «Українці Греції» та НПО «Борисфен, Greece-Ukraine BusinessHub».

Під час зустрічі Сергій Шутенко підкреслив значний потенціал ресурсної бази українських товариств Греції та наголосив на необхідності проведення спільних заходів за участі всіх українських товариств Греції.

Також учасники засідання обговорили пріоритетні напрямки, плани співпраці та проєктну діяльність на поточний та на наступний роки.

Нагадаємо, у вересні у Греції провели зустріч з українською письменницею, авторкою шести книг Наталією Довгопол, що мешкає в Афінах.

Фото: Посольство України у Греції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-