Українська команда взяла участь у дружньому футбольному турнірі в Анкарі

Українська команда взяла участь у дружньому футбольному турнірі в Анкарі

Фото, відео
Укрінформ
Українська футбольна команда Посольства України в Туреччині зіграла у дружньому футбольному турнірі за участі команд посольств іноземних держав, акредитованих в Туреччині, та місцевих команд.

Про це повідомляє власкор Укрінформу.

«Ми дуже горді мати цю можливість дружнього футбольного змагання… Мета цього турніру - це безпечні змагання та зробити його традиційним у майбутньому. Цього разу беруть участь вісім команд. Маємо надію, що наступного разу команд буде набагато більше», - сказав на церемонії відкриття турніру аташе з питань оборони Посольства США в Туреччині бригадний генерал Кіплінг Кахлер.

У турнірі взяли участь команди посольства України в Туреччині, посольства США в Туреччині Los Americanos, посольства Великої Британії у Туреччині Red Lion FC, посольства ФРН у Туреччині, команда любительської збірної Анкари, команда турецької оборонно-промислової компанії Nurol Makina, любительська збірна Генштабу ЗС Туреччини FALO, збірна команда асоціації іноземних військових аташе в Туреччині AMAC.

Матч відбувся на футбольному полі спортивного центру Çınar Halı Saha в Анкарі. 

Нагадаємо, у вересні в Мадриді шість українських команд Іспанії взяли участь в футбольному турнірі з нагоди 30-ї річниці Незалежності України та 20-ї річниці створення в Мадриді українського футбольного клубу "Карпати".

Фото: Ольга Будник

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-