У ПАР проведуть віртуальний Український фестиваль

У ПАР проведуть віртуальний Український фестиваль

Укрінформ
Українська Асоціація в Південно-Африканській Республіці запросила всіх охочих долучитися до V Українського фестивалю в ПАР, який відбудеться онлайн 13 листопада.

Як передає Укрінформ, про це Українська Асоціація в ПАР повідомила у Фейсбуці.

«V Український онлайн фестиваль в ПАР – це віртуальний міст між Україною і ПАР, можливість показати таланти, поділитися вмінням та знанням в різних сферах, а також виступити партнером чи спонсором заходу та довести, що українці – успішні підприємці, які допомагають зберігати та поширювати рідну культуру», – йдеться в дописі.

Час проведення:

13 Листопада, 14.00 -18.00

Програма (теми):

  • Українське мистецтво (музика, танці, кіно, поезія та інше);
  • Українське вбрання та прикраси;
  • Українське декоративно-прикладне мистецтво;
  • Українська кухня;
  • Українське коріння, мова, громада;

Як взяти участь

Учасникам:

  • відправити відео-запис з виступом для відбору Виконавчим комітетом фестивалю;
  • долучитися до прямого етеру;

Також організатори готові до співпраці з партнерами та спонсорами, які бажають розмістити інформацію про свої організації, товари чи послуги, або допомогти здійснити мрії іншим.

Усі заявки, пропозиції та питання потрібно надіслати до 5 листопада 2021 на адресу info@uaza.co.za або вайбер чи вотсап +27 79 619 0583 Світлана, Віцепрезидент з культурних проєктів.

«Давайте покажемо усім південноафриканцям та глядачам інших країн красу, гумор, таланти українців», – закликали організатори.

Українська Асоціація в ПАР також нагадала, що торішній онлайн фестиваль об’єднав понад 4 тис. глядачів з різних країн світу.

Нагадаємо, українська громада в Кейптауні урочисто відзначила 30-ту річницю незалежності України вікторинами та піснями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-