Розпочався новий навчальний рік в українській школі «Софія» в ОАЕ

Розпочався новий навчальний рік в українській школі «Софія» в ОАЕ

Укрінформ
В Українській школі «Софія» в Дубаї пролунав перший дзвоник, після святкування на учнів чекали нові креативні уроки.

Як передає Укрінформ, про це Українська школа в ОАЕ повідомила у Фейсбуці.

«Ми дуже хотіли, щоби попри онлайн святкування, наші діти відчули радість свята, і початок нового навчального року був для них цікавим та веселим. Тому дуже готувалися до зустрічі! Спробували здивувати чимось неочікуваним, особливим! Але насправді здивували нас діти, такі вже дорослі, веселі й розумні! Вони поділилися з нами фотографіями та відео зі своїх літніх канікул! Світлини були такими цікавими, що ми навіть зробили фотоконкурс на найкраще художнє фото. Професійне журі (Наталія Антонів і Дмитро Шарий) відзначило найбільш креативні світлини та обрало переможців», – йдеться в дописі.

Крім того, випускник школи Віктор Датченко записав відеозвернення з привітанням. Також приємно було побачити відеозвернення-привітання від Taras Vaschuk – письменника, журналіста та громадського діяча.

Також під час святкування пані Irena Datchenko до Дня Незалежності показала за п’ять хвилин історію України, проілюструвавши її фотографіями з життя школи «Софія». Діти були в захваті.

У школі додали, що після святкування на учнів чекали нові креативні уроки: «Цікава наука», «Мовні ігри» тощо.

Школа «Софія» подякувала отцю Степану (Stepan Lylak) за благословення, а також щиро привітала всіх з початком шкільного року та бажала успішної та радісної подорожі до країни знань.

Нагадаємо, розпочала новий навчальний рік Українська школа «Дивосвіт» в Абу-Дабі при Посольстві України в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Фото: Українській школі «Софія» в Дубаї

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-